Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ Ε' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ


Η Επιτροπή Ανέργων Ε' Διαμερίσματος καλεί κάθε άνεργο να συμμετάσχει στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη, στις 10:00 το πρωί, στο άγαλμα Βενιζέλου.

Η απεργία είναι από τους πιο δυναμικούς και αποδοτικούς τρόπους αντίδρασης της εργατικής τάξης, απέναντι στην επιθετική στάση των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους, απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα και σε όσα προκαλούν χτύπημα στο βιοτικό επίπεδο και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Το γεγονός ότι στη χώρα μας οι άνεργοι (που έχουν υπερβεί αριθμητικά το 1.000.000) δεν έχουν θέση εργασίας ώστε να μπορέσουν να προβούν σε απεργία ΔΕΝ σημαίνει ότι τη μέρα της απεργίας θα πρέπει να κάτσουν στο σπίτι τους αδρανείς, με σταυρωμένα χέρια και να συνεχίσουν να βυθίζονται  στην απελπισία: η απεργιακή συγκέντρωση τους περιμένει, ας δώσουν όλοι το παρόν!

Ο αγώνας είναι κοινός: εργαζόμενοι και άνεργοι μαζί, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, η εργατική τάξη ενωμένη, μακριά απ' τη νοοτροπία της διάσπασης (εργαζόμενοι-άνεργοι, Έλληνες-ξένοι, ιδιωτικοί-δημόσιοι) μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα απ' ότι διασπασμένη.

Είναι στο χέρι κάθε ανέργου να αποτινάξει από πάνω του την μιζέρια που προκαλεί η ανεργία και να παλέψει για τη ζωή του μαζί με τους εργαζόμενους.

Όλοι μαζί, άνεργοι και εργαζόμενοι, την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη στο άγαλμα Βενιζέλου, στις 10:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου