Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 11/11

Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013, έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όπου θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία. 
Πρόκειται για έναν ακόμα προϋπολογισμό «κομμένο και ραμμένο» στις ανάγκες του κεφαλαίου.
Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει νέες μειώσεις σε συντάξεις, μισθούς, κοινωνικά επιδόματα και υπηρεσίες, απολύσεις, νέα χαράτσια και βαριά φορολογία στο λαϊκό εισόδημα.
Υλοποιεί καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις, για να σωθεί η πλουτοκρατία από την οικονομική κρίση και να την πληρώσει αποκλειστικά και μόνο ο λαός.
Όλα αυτά τα μέτρα δεν είναι αποτέλεσμα της πίεσης της τρόικα. Δεν μας επιβάλλονται υποχρεωτικά από εκτός της χώρας κέντρα, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν μερικοί. Ουσιαστικά, υπάρχει απόλυτη συνεργασία και σύμπλευση ανάμεσα σε κυβέρνηση και τρόικα, με σκοπό την ενίσχυση του κεφαλαίου (και ελληνικού και ξένου). 
Για παράδειγμα: με το χτύπημα των δημοσίων υπηρεσιών λόγω περικοπών, θα ζημιωθούν τα φτωχά λαϊκά στρώματα που θα χάσουν αυτές τις απαραίτητες υπηρεσίες και θα ευνοηθεί το κεφάλαιο το οποίο θα αναλάβει αυτές τις υπηρεσίες αυξάνοντας τα κέρδη του. 

Κυριακή 11 Νοέμβρη, στις 19:00 το απόγευμα συγκέντρωση και διαδήλωση του Π.Α.ΜΕ. στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2013. Οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου