Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης να κλείσει την δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγαλοκαναλαρχών. Η ανάλγητη πολιτική της που στέλνει στην ανεργία άλλους 2.500 εργαζόμενους μας βρίσκει κατηγορηματικά και μαχητικά αντίθετους. 

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, παραβρισκόμαστε στις εκδηλώσεις συμπαράστασης έξω από το κτήριο της ΕΤ3 και καλούμε να συμμετάσχει όλος ο εργαζόμενος λαός. 

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή λογοκρισία στην τηλεόραση του 902, κάθε στιγμή που αναμεταδίδει το απεργιακό πρόγραμμα της ΝΕΤ. Αποδεικνύουν περίτρανα, ότι οι κανόνες της δημοκρατίας τους ισχύουν μόνο εφ’ όσον εξυπηρετούν τους ισχυρούς και τις πολιτικές των κυβερνήσεών τους. 

Η Λαϊκή Επιτροπή Ε΄ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για την συσπείρωση των εργαζομένων και των μικρών επαγγελματιών της περιοχής μας σε ένα ισχυρό μέτωπο που δεν θα αφήσει να γίνει καθεστώς το πολιτικό δόγμα που προωθείται, το δόγμα «νόμος και τάξη». 

Να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. 

Ναι στην δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία. 

Καμιά απόλυση. Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους. 

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου