Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ COCA-COLA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνεχίζεται μέχρι το Σάββατο η απεργία των εργαζομένων της Coca-Cola 3Ε στην πόλη μας, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, απαιτώντας να ανακληθούν οι απολύσεις των 33 συναδέλφων τους από το τμήμα διανομής της επιχείρησης λόγω κλεισίματος του συγκεκριμένου τμήματος, όπως επίσης και ενάντια σε κάθε σχέδιο συρρίκνωσης των δραστηριοτήτων της και κατάργησης θέσεων εργασίας.

Στο πλευρό τους βρίσκονται στελέχη του ΠΑΜΕ, ταξικών σωματείων, αλλά και εκπρόσωποι των Λαϊκών Επιτροπών.

Το Συνδικάτο Πωλητών - Οδηγών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Βόρειας Ελλάδας καταγγέλλει τις απολύσεις και καλεί την «Coca Cola» να τις ανακαλέσει και σε ένδειξη αλληλεγγύης προκήρυξε 24ωρες απεργίες σε άλλες επιχειρήσεις του κλάδου για τις επόμενες μέρες.

Τις απολύσεις καταγγέλλει και το Σωματείο Εργατοτεχνιτών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας («Amstel»). Παράλληλα δηλώνει την αποφασιστικότητά του να στηρίξει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στην «Coca Cola».

Όπως είπε και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, στην ομιλία του στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. το Σάββατο 5 Οκτώβρη: "Ούτε μια γουλιά Coca-Cola αν δεν πάρουν πίσω τις απολύσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου