Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ"

Σημαντική νίκη σημείωσαν οι ταξικές δυνάμεις στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό νοσοκομείο στην πόλη μας. Αύξησαν τις ψήφους τους και κατέκτησαν την πλειοψηφία των εδρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. 

Οι εργαζόμενοι δεν παγιδεύτηκαν στα γρανάζια των μηχανισμών του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού και επιβράβευσαν τη συνεπή αγωνιστική στάση των ταξικών δυνάμεων, αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιο που στήριξαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και πάλι σε πρώτη δύναμη και ταυτόχρονα δίνοντάς του την πλειοψηφία στο ΔΣ. 

Στις εκλογές υπήρξε αύξηση της συμμετοχής. Ψήφισαν 393 έναντι 305 στις προηγούμενες εκλογές. Έγκυρα ψηφοδέλτια βρέθηκαν 371, άκυρα - λευκά 22. 

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων - ΠΑΜΕ πήρε 188 ψήφους (είχε 128) και 5 έδρες (είχε 4). 

Η ΔΑΚΕ πήρε 119 ψήφους (είχε 45) και 3 έδρες (είχε 1). 

Η Ανεξάρτητη Συσπείρωση εργαζομένων (ΠΑΣΚΕ) πήρε 64 ψήφους (είχε 117) και 1 έδρα (είχε 4). 

Στις εκλογές για αντιπροσώπους στην ΕΔΟΘ ψήφισαν 298. Άκυρα - λευκά βρέθηκαν 23 ψηφοδέλτια.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων - ΠΑΜΕ πήρε 138 ψήφους και εξέλεξε 4 αντιπροσώπους (3). 

Η Ανεξάρτητη Συσπείρωση εργαζομένων (ΠΑΣΚΕ) πήρε 45 ψήφους και εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο (είχε 3) και η ΔΑΚΕ πήρε 91 ψήφους και εξέλεξε 2 αντιπροσώπους (είχε 1). 

Η Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων - ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους που ανέδειξαν το συνδυασμό της πρώτο και αυτοδύναμο, παρά τους ελιγμούς της ΠΑΣΚΕ να εμφανιστεί ως δήθεν ανεξάρτητη αλλά και τις προσπάθειές της ΝΔ, που χέρι - χέρι με τη διοίκηση του νοσοκομείου κινητοποίησε κάθε μηχανισμό χειραγώγησης για να αλλάξει τους συσχετισμούς υπέρ της. 

Η Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων - ΠΑΜΕ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στην οργάνωση των αγώνων για την απόκρουση της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, της επίθεσης που δέχεται ο λαός μας στο δικαίωμά του για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία. Θα συνεχίσει τον αγώνα, συνολικά για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου