Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Μ.Α.Ε.Θ. 19/11


Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Η σημερινή δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε είναι απόρροια της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και έφερε όλα αυτά τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα. Η οικονομική ανάπτυξη που μας τάζουν  ουσιαστικά είναι ο πραγματικός αφανισμός μας για να μείνει ελεύθερο το εμπόριο για τα μονοπώλια και τις πολυεθνικές. Εμείς οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, είμαστε διαρθρωτικό πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή  Ένωση και πρέπει να εξαφανιστούμε. Η «ανάπτυξή τους» το μόνο που μας έφερε είναι φορολογία 26% από το πρώτο €, χρέη στην εφορία, στον ΟΑΕΕ, κατασχέσεις από ΚΕΑΟ κ.α. 

Σήμερα ΕΜΠΟΡΟΣ σημαίνει:

+ Χρέη σε εφορία, τράπεζες, προμηθευτές.
+ Ανασφάλιστος αυτός και η οικογένειά του.
+ Κινδυνεύει να χάσει όσα δημιούργησε με κόπο και ιδρώτα.
+ Δεν μπορεί να πάρει σύνταξη.

Αυτή η ζωή δεν αξίζει για εμάς, συνάδελφε. Υπάρχει πλούτος και μπορούμε να ζήσουμε ανθρώπινα σε μια καλύτερη κοινωνία. 

Ο Σύλλογος μας όλο αυτό το διάστημα έδωσε μάχες και έκανε αγώνα για να μην περάσουν όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα με παραστάσεις και διαμαρτυρίες σε εφορίες , ΟΑΕΕ, ΚΕΑΟ, δήμους για την ελεγχόμενη στάθμευση και τους δημοτικούς φόρους. Υπερασπίστηκε την κυριακάτικη αργία. Σε καλούμε να συσπειρωθείς στο Σύλλογο, το κύτταρο αγώνα και ελπίδας. 

Μέλος του Συλλόγου μπορεί να γίνει κάθε φυσικό πρόσωπο που ασκεί το επάγγελμα του εμπόρου στη Θεσσαλονίκη και είναι αυτοαπασχολούμενος ή απασχολεί μέχρι 3 εργαζόμενους. Για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλει αίτηση εγγραφής και αποκτά τα δικαιώματα του μέλους (συμμετοχή στις Γενικές συνελεύσεις και στις ψηφοφορίες για κάθε λαμβανόμενη απόφαση)
Οι οικονομικοί πόροι του Συλλόγου είναι μόνο από τις συνδρομές των μελών. Η ετήσια συνδρομή είναι 5 €.

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ,
ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους εμπόρους να ενεργοποιηθούν στο σύλλογο, να συμμετέχουν στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 19 Νοέμβρη η ώρα 4.00 μ.μ. Εγνατίας 6, 1ος.

Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή, εφησυχασμό και αυταπάτες.
Οι εκλογές του συλλόγου θα γίνουν Τετάρτη 19/11 Εγνατίας 6, 1ος ,  Πέμπτη 20/11 στο Πολιτιστικό κέντρο Τούμπας, Παρασκευή 21/11 στο Πολιτιστικό κέντρο «Τσακίρης» από 2:00μ.μ.- 9:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου