Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ 21/12

Την Κυριακή 21 Δεκέμβρη, σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στην οδό Μυκηνών 17 (Μπότσαρη, κάτω απ' τη Δελφών) από τη Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος. Θα υπάρχουν ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά μικρών ηλικιών υπό την ευθύνη παιδαγωγών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εργαστήρι πρωτότυπων κατασκευών
Αφήγηση παραμυθιού : "Το δέντρο που έδινε", του Σελ Σίλβερσταϊν
Προβολή ταινίας μικρού μήκους : Ένα δέντρο μια φορά
Δραματοποιημένο παραμύθι: Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη!
Παιδικό πάρτι 

Σε μια εποχή που η ψυχαγωγία, η διασκέδαση και η κοινωνική συναναστροφή έχουν εμπορευματοποιηθεί και ο γονιός πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη γι' αυτά τα αυτονόητα αγαθά, τα παιδιά των φτωχών, λαϊκών οικογενειών αποκόβονται όλο και περισσότερο από τις δραστηριότητες αυτές που είναι απαραίτητες για το χτίσιμο μιας υγιούς και πλούσιας προσωπικότητας. 

Κάθε παιδί πρέπει να έχει πρόσβαση στη δυνατότητα κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να καταλήξουν φοβισμένοι ενήλικες κλεισμένοι στο καβούκι τους, ανίκανοι να αλληλεπιδράσουν με το διπλανό τους. Η ψυχαγωγία και η επαφή με τον κόσμο δεν είναι εμπόρευμα να πουλιέται και να αγοράζεται για να αποφέρει κέρδος σε μια μικρή μερίδα ατόμων. Είναι κοινωνικό αγαθό. Δεν είναι για τους λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους. Κόντρα στο ρεύμα, αυτή η πρωτοβουλία προωθεί τη μη εμπορευματική λογική πάνω στο ζήτημα και είναι ανοιχτή σε όλους. Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου