Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 2015!

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Το 2014 μας αποχαιρετάει, αφήνοντας ως παρακαταθήκη αγώνες, διεκδικήσεις, προσπάθειες και την εμπειρία που έμεινε απ’ όλα αυτά, η οποία θα μας συντροφεύσει για την υπόλοιπη ζωή μας, κάνοντάς μας σοφότερους και πιο αποδοτικούς στις μάχες που πρόκειται να έρθουν.

Το 2015 είναι εδώ. Πολλές δυσκολίες μας περιμένουν. Πολλά προβλήματα κάνουν ουρά για να προστεθούν στο σωρό με τα ήδη υπάρχοντα που μας ταλανίζουν. Θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί! Ας μην αφήσουμε κανένα να μας πείσει ότι μπορούμε να κάτσουμε στη γωνία ξέγνοιαστοι και άπραγοι, προτείνοντάς μας την αφεντιά του ως σωτήρα που θα μας απαλλάξει από τις δυσκολίες. Ας μην αφήσουμε κανένα να μας τρομοκρατήσει και να μας οδηγήσει στην αδράνεια. Εμείς θα κάνουμε την αλλαγή. Θα δώσουμε συλλογικά κάθε μάχη, μικρή ή μεγάλη, που αφορά τη ζωή μας. Ας τολμήσουμε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Εμείς χτίζουμε τον κόσμο, εμείς κινούμε τον κόσμο και άρα ο κόσμος μας ανήκει. Είμαστε δυνατότεροι απ’ όσο κάποιοι πιστεύουν.

Ας υποσχεθούμε όλοι φέτος κάτι στον εαυτό μας: Να μην αφήσουμε κανένα να μας πατήσει κάτω. Να μην επιτρέψουμε την εκμετάλλευσή μας. Να διώξουμε την άγνοια, να ψάξουμε για την αλήθεια. Να μη λείψουμε από τους αγώνες.

Εμείς πάντως δεν θα λείψουμε. Ευχόμαστε να σας βρούμε όλους εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου