Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24/2

ΤΩΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
~*~
ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016, 7:00 μ.μ. 
στη ΜΥΚΗΝΩΝ 17 (Μπότσαρη-Δελφών).

Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, συνταξιούχε, φοιτητή,

Η πανελλαδική απεργία της 4ης Φλεβάρη, με την αυξημένη λαϊκή συμμετοχή, με την μαζικότητά της, έδειξε ότι ο λαός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!

Με αφορμή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που η κυβέρνηση επιδιώκει να φέρει στη βουλή:
Οι αγρότες είναι ακόμα στα μπλόκα ακλόνητοι, απορρίπτοντας την κοροϊδία του «διαλόγου» που επικαλείται η κυβέρνηση, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της πόλης έκλεισαν τα μαγαζιά τους μαζικά την ημέρα της απεργίας, πολλοί εργαζόμενοι έκαναν το βήμα και απέργησαν για πρώτη φορά παρά την εργοδοτική τρομοκρατία, ενώ ακόμα περισσότερος ήταν ο κόσμος που συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. εκείνη την ημέρα!

Όλα αυτά δεν περνάνε απαρατήρητα από την κυβέρνηση, το μεγάλο κεφάλαιο και τα επιτελεία του, που θέλουν πάση θυσία να περάσει το νέο ασφαλιστικό! Ο λαός με τη μαχητική και αγωνιστική του στάση τους βάζει εμπόδια και τους στενεύει τα περιθώρια θα ελιχθούν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το νομοσχέδιο προοριζόταν για κατάθεση το Γενάρη και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κατάθεσης! Η κυβέρνηση δυσκολεύεται. Οφείλουμε να τη δυσκολέψουμε ακόμα περισσότερο, με στόχο την απόσυρση του νομοσχεδίου!

Τίποτα δεν τέλειωσε, όλα τώρα αρχίζουν! Να διώξουμε κάθε ίχνος απογοήτευσης, συμβιβασμού και ηττοπάθειας. Να διώξουμε τη συντεχνιακή λογική που θέλει τον κάθε κλάδο να παλεύει μόνος του. Ο αντίπαλος πάνω σε αυτά θα βασιστεί για να μας διαιρέσει, να μας χειραγωγήσει, να μας αποπροσανατολίσει για την αιτία των προβλημάτων μας. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να οδηγήσουν το κίνημα σε αποκλιμάκωση, για να ενσωματώσουν την αντίδραση του λαού. Η προπαγάνδα τους πρέπει να πέσει στο κενό!

Κόντρα στα σχέδιά τους, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!

Σε περίπτωση που κατατεθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, απαντάμε μαζικά με 48ωρη απεργία όλοι μαζί, μια ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις: εργατοϋπάλληλοι, αγρότες, άνεργοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές.

Η Λαϊκή Επιτροπή του Ε’ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης (έκφραση της Λαϊκής Συμμαχίας στην περιοχή του Ε’ Διαμερίσματος) σε καλεί σε ανοιχτή συνέλευση για να κάνουμε τον απολογισμό της απεργίας της 4ης Φλεβάρη, να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα από την οργάνωσή της που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον, να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και να οργανώσουμε την κλιμάκωση του αγώνα: Την Τετάρτη 24 Φλεβάρη, στις 7:00 μ.μ. στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής, Μυκηνών 17 (Μπότσαρη με Δελφών). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου