Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ: 4, 5, 6 ΚΑΙ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ.

Συγκεκριμένα:
* Πέμπτη 4/2 από τις 1:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ. στον 4ο όροφο στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
* Παρασκευή 5/2 από τις 1:00μ.μ. μέχρι τις 9:00μ.μ. στον 4ο όροφο στο Ε.Κ.Θ.
* Σάββατο 6/2 από τις 12:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στον 4ο όροφο στο Ε.Κ.Θ.
* Κυριακή 7/2 από τις 12:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στον 4ο όροφο στο Ε.Κ.Θ.

Η συμμετοχή σου και η ψήφος σου δίνει δύναμη τόσο στο σωματείο όσο και σε σένα!

Γιατί να γίνει όμως κανείς μέλος του σωματείου;

Το να οργανωθεί ένας εργαζόμενος στο σωματείο του είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει από την πρώτη μέρα που θα πιάσει δουλειά. Εκεί θα βρει ένα πολύτιμο στήριγμα, θα βοηθηθεί να μάθει τα δικαιώματά του στη δουλειά, θα είναι ενημερωμένος, θα έχει στήριξη στις διεκδικήσεις του απέναντι στον εργοδότη. Δεν θα είναι ποτέ μόνος του, αλλά θα έχει την αλληλεγγύη των συναδέλφων του. Με τη συμμετοχή του θα δυναμώσει το σωματείο και τον αγώνα όλων των εργαζομένων της επιχείρησης και του κλάδου.

Σε τελική ανάλυση η μαζικοποίηση των συνδικάτων, η βελτίωση της λειτουργίας και της δράσης τους, η αλλαγή του συσχετισμού δύναμης και η στράτευση όλο και περισσότερων συνδικάτων με το ΠΑΜΕ, η ενίσχυση της γραμμής που βάζει στο στόχαστρο το ίδιο το σύστημα της εκμετάλλευσης είναι τα στοιχεία που μπορούν να συμβάλλουν στην ανασύνταξη και αντεπίθεση του του συνδικαλιστικού κινήματος.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα

Οι εξελίξεις απαιτούν τη δική μας οργάνωση, τον αγώνα απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των εργοδοτών. ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!! Το ασφαλιστικό αποτελεί για μας αιτία πολέμου. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μειώσουν τις συντάξεις, να αυξήσουν τα όρια συνταξιοδότησης, να χειροτερέψουν ακόμα πιο πολύ την υγεία και την πρόνοια. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 10.30π.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης. Σ' αυτή τη μάχη θέλουμε μαζικά και δυνατά σωματεία. Με τη δική σου παρουσία-ψήφο και οργάνωση στο σωματείο θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Βήμα που έχει να κάνει και με το τσάκισμα του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού, τη σύγκρουση με τα μονοπώλια, την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Το σωματείο βρέθηκε και βρίσκεται κοντά στους συναδέλφους. Αυτή τη διετία δώσαμε μάχες στα εργοστάσια ανακύκλωσης για τη διασφάλιση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, κάναμε παρέμβαση σε θανατηφόρο δυστύχημα, παρεμβήκαμε και αντιμετωπίσαμε επιτυχώς την τρομοκρατία απέναντι σε συναδέλφισσες σε ασφαλιστική εταιρεία, σε ιατρεία, δώσαμε μάχη για να πληρωθούν εργαζόμενοι στη διανομή φυλλαδίων. Επίσης συμβάλαμε στο μάζεμα τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, αλλά και για τους πλημμυροπαθείς στη Σερβία. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις ενάντια στη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε συναδέλφους, διαγράψαμε πρόστιμα με δυναμικές παρεμβάσεις στον ΟΑΣΘ.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ, ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου