Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ 24/2

ΕΝΩΣΗ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση για την κυριακάτικη αργία,
Κυριακή 24 Απριλίου στο Carrefour Μακεδονία στις 10:30 π.μ.
Κλιμακώνουμε με 48ωρη απεργία 
όποτε κατατεθεί το φορολογικό έκτρωμα. 

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Δεν πέφτουμε στην παγίδα των νέων μέτρων που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ανταγωνισμών από μερίδες του κεφαλαίου που εκφράζονται μέσα από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν υποτασσόμαστε στην λογική της μοιρολατρίας και της απογοήτευσης.

Οργανώνουμε την πάλη μας για τις επόμενες μάχες, που είναι για την κυριακάτικη αργία στις 24 Απρίλη, και το ασφαλιστικό, όποτε έρθει στην βουλή. Έχουμε πάρει απόφαση μαζί με αλλά ταξικά σωματεία, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ για 48ωρη απεργία. Δεν πρέπει συνάδελφοι να γίνουμε άλλο έρμαια του μεγάλου κεφαλαίου και των μονοπωλίων. Με την πάλη μας και την αγωνιστικότητά μας να βάλουμε εμπόδια στα σχέδια τους.

Συνάδελφοι, να μην τσιμπάμε στα ψευτοδιλήμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην εργοδοτική τρομοκρατία, στις μειώσεις μισθών, στην αλλαγή συμβάσεων, να παλέψουμε για τις δικές μας ανάγκες. Φτάνει ποια, μπούκωσαν από κέρδη και έρχονται σήμερα και μας πετάνε στην ανεργία, στην αβεβαιότητα, στην φτώχεια, όπως συνάδελφοι μας από τα ΚΟΥ-ΚΟΥ, SPRIDER, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κ.λπ. που έβαλαν πλάτη με αλλαγή συμβάσεων, μειώσεις μισθών, εντατικοποίηση της εργασίας.

Συνάδελφοι είναι αναγκαίο όσο ποτέ να οργανώσουμε την πάλη μας σε τέτοιο επίπεδο που να παλέψουμε σήμερα για το άμεσο, για την νομική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, για το ασφαλιστικό, για το φορολογικό, για τα εργασιακά και να βάλουμε στόχο το κεφάλαιο, την εξουσία του, για να καρπωνόμαστε εμείς το πλούτο που παράγουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Μ. ΤΡΙΤΗ 26/4/2016 7Μ.Μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
"Τίποτα δεν αλλάζει αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται όταν ξεσηκωθείς"
ΤΟ Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου