Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε.Δ.Υ.Ε.Θ. 30/11


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ 3ο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6:00 μμ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει και εντείνει την επικίνδυνη για το λαό πολιτική όλων των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων, με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Βήμα–βήμα αποκαλύπτονται τα όσα συμφώνησε ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας στο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, νέα βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, τεράστια ποσά για «αναβάθμιση» των F-16. Αμερικάνικα στρατιωτικά κλιμάκια εξετάζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, για νέες βάσεις.

Όλη η Ελλάδα μετατρέπεται σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων. Ο ελληνικός λαός εκτίθεται σε θανάσιμους κινδύνους. Όλα τα αστικά κόμματα ομοφωνούν, γιατί αυτό επιτάσσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Η πολιτική που τσακίζει το λαό, η εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Την ίδια ώρα που η Ελλάδα ξοδεύει τεράστια ποσά για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, πνίγεται από τις πλημμύρες, καίγεται από τις πυρκαγιές, είναι αθωράκιστη μπροστά στους σεισμούς, η εργατική–λαϊκή οικογένεια και η νεολαία πληρώνουν ολοένα και πιο ακριβά την πρόσβαση σε παιδεία, υγεία, πρόνοια. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο τοποθέτησης πυρηνικών κεφαλών στον Άραξο ή οπουδήποτε αλλού. Δεν ξεγελιόμαστε από τις «διαψεύσεις» της κυβέρνησης.

Τα περί «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» και η «Ελλάδα κόμβος ενέργειας και μεταφορών», είναι στόχοι του μεγάλου κεφαλαίου. Όλα αυτά πρέπει να συναντήσουν τη μαζική λαϊκή καταδίκη και εναντίωση.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚHΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ–ΗΠΑ
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017 - ΣΤΙΣ 6:00 μμ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΩΝ
ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ NRDC, ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ 3ο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

Να σηκώσουμε λαϊκό αγωνιστικό φράγμα, να αποκαλύψουμε τα σχέδιά τους, τον επικίνδυνο χαρακτήρα τους και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ και όλων των αστικών κομμάτων, που συντάσσονται στην «εθνική στρατηγική» που είναι επιζήμια για τα λαϊκά συμφέροντα.
* Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους
* Καμιά αλλαγή συνόρων και των Συνθηκών που τα καθορίζουν
* Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και Στρατηγεία,που υπάρχουν στην Ελλάδα – Να κλείσει το ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού
* Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό
* Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα – Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές
* Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό αφέντη στον τόπο του

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου